Over Ons

Welkom bij Schietsport Vereniging Remington in Oirlo!

Stap binnen in de opwindende wereld van de schietsport! Bij SSV Remington laten we je graag kennismaken met de fascinerende aspecten van deze sport. Of je nu een ervaren schutter bent of juist nieuwsgierig bent naar het schieten, je bent bij ons aan het juiste adres!

Sportief schieten is meer dan alleen het raken van doelen; het vergt techniek, vaardigheid, concentratie en een gezonde competitieve geest. Bij ons draait het om het verbeteren van je schietvaardigheden en het streven naar persoonlijke groei, terwijl je geniet van de spanning en sensatie van het schieten.

Veiligheid staat bij SSV Remington altijd voorop. Onze vereniging hanteert strenge veiligheidsvoorschriften op alle niveaus, van organisatie tot training, om een veilige omgeving te waarborgen voor al onze leden.

Onze vereniging beschikt over moderne faciliteiten en voldoende banen, allemaal in een gezellige en gastvrije sfeer. Bij SSV Remington geloven we in de kracht van gemeenschap en samenwerking. Elk lid draagt bij aan het succes van onze vereniging, of het nu gaat om ondersteunende taken, technische aspecten of organisatorische activiteiten.

Of je nu een ervaren schutter bent of nog nooit een wapen hebt vastgehouden, bij SSV Remington ben je welkom om deel te nemen aan deze prachtige sport. Kom langs en ervaar zelf de opwinding en voldoening van sportief schieten bij Schietsport Vereniging Remington in Oirlo!